Uutishuone

Uutishuoneesta löydät viimeisimmät tiedot palvelumme kehityksestä, vaikka emme kaikkia ominaisuuksia tänne päivitä, koska me Contaktilla kehitämme palveluitamme jatkuvasti ja nopeasti.

Uutishuone

Työajanseuranta

Contaktin työajanseurannalla kirjaat tunnit töille ja projekteille mutkattomasti ajasta ja paikasta riippumatta myös mobiilisti. Palvelu on suunnattu erityisesti siihen, kun laskutat asiakastasi toteutuneiden työtuntien mukaisesti.

Puheentallennus

Palvelumme avulla on helppo tallentaa esimerkiksi kokouksen keskustelu, joka voidaan myös kääntää puheesta tekstiksi ja näin ollen kokousmuistioksi.

CRM & Myyntiputki

Voit aloittaa Contaktin CRM-ohjelmiston käytön vain muutamassa minuutissa. Myyntiputki visualisoi teoreettisen asiakaspolun ensitapaamisesta aina ostopäätökseen saakka. Myyntiputki kuvaa asiakasprospektien arvon ajan funktiona.

Videokonferenssi

Palvelumme avulla on helppo aloittaa suojattu videokokous. Osallistujat voivat palvelumme avulla liittyä minkä tahansa modernin selaimen kautta kokoukseen ilman, että heidän pitäisi asentaa ohjelmistoja heidän päätelaitteille.

Integraatiot & rajapinnat

Nyt voit liittää Contaktiin mitä tahansa kolmannen osapuolen sovelluksia, palveluita tai muita haluamiasi lähteitä.

Teemme myös tarpeiden mukaan yhteyden järjestelmästä toiseen niin, että data siirtyy järjestelmien välillä vaivattomasti.

Ajanvarauskalenteri

Nettiajanvarausjärjestelmä vastaanottaa asiakkaiden varaukset silloinkin, kun itse palvelet asiakkaita tai et ole töissä. Ajanvarausten peruutus onnistuu myös vaikka et ole paikalla.

Uusi toiminne takaisinsoittoon

Automaattinen takaisinsoiton kuittaus toimii Contaktin vaihdepalvelussa sekä kaikissa iOS, Android ja Windows käyttöjärjestelmiä käyttävissä matkapuhelimissa.

Tiedostojen jakaminen

Voit ladata tiedostoja palveluumme sekä jakaa tiedostot tiimisi kanssa. Käyttäjät voivat liittää tiedostoja sähköposteihin, tiketteihin sekä muihin mediakanaviin.

Verkkokauppa

Contaktin Chatbotin verkkokauppa toimii 24/7/365 yrityksesi myyntitykkinä. Bottimme osaa auttaa asiakkaitasi valitsemaan oikean tuotteen tai palvelun, sekä viemään ostotapahtuman loppuun asti.

Web puhelin

Lisää kotisivuillesi Contaktin web-puhelin widget. Näin asiakkaasi voivat soittaa teille veloituksetta kotisivujenne kautta, mistä päin maailmaa tahansa.

Chatbot

Julkaisimme Contaktin tekoälyllä terästetyn Chatbotin, joka osaa aidosti vastata asiakkaiden kysymyksiin.

Vaihdepalvelu

Contaktin Vaihdepalvelu auttaa yrityksiä tehostamaan puhelinliikenteen hallintaa ja seurantaa.

Telemarkkinointi

Tarvitset vain selaimen sekä internetyhteyden, ja olet valmis aloittamaan telemarkkinoinnin asiakkaillesi.

Uusi versio julkaistu

Uusin versio sisältää lukuisia uusia toiminteita sekä parannuksia aikaisempiin toiminteisiin.

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi ja verkkosivustojen liikenteen analysoimiseksi. Hyväksyn