Contakti

Useimmilla toimialoilla todellinen kilpailuetu saavutetaan paremmalla asiakaspalvelulla. Tehtävämme on tarjota palvelua, joka auttaa asiakkaitamme menestymään tavoitteissaan.

Meidän tehtävänä on luoda ratkaisuja

Tavoitteenamme on tarjota parempi asiakaspalvelukokemus asiakkaillesi.

Esa Lahtinen

Hyvä asiakaspalvelu tarkoittaa sitä, että asiakas saa yritykseen helposti yhteyttä, häntä kohdellaan asianmukaisesti ja hänen yhteydenottonsa käsitellään kohtuullisessa ajassa. Asiakaspalvelu ja sen toimivuus on usealla alalla ainoa kilpailuvaltti mitä yrityksellä on. Olemme todennäköisesti kaikki kokeneet asiakaspalveluiden aiheuttaman tuskan – sen, kun joudumme jonottamaan, odottamaan vastausta ja selittämään asiamme usealle eri henkilölle. Contaktin tehtävä on tarjota työkalut siihen, että yrityksenne asiakaspalvelun yhteydenotot eivät huku "sinne jonnekin".

Kehitämme jatkuvasti parempia ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tavoitteenamme on tehdä monimutkaisista asioista yksinkertaisia, sekä ratkaista olemassa olevat ongelmat ja tehostaa asiakaspalvelun työskentelyä. Asiakastyytyväisyytemme on todella korkea, joka johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että palvelumme tekee juuri sen minkä lupaa, ei yhtään enempää eikä yhtään vähempää.

Esa Lahtinen
Toimitusjohtaja
Contakti